ennldeesptgrruczsk
18:30:04 GMT+3WELCOME BACK! - ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ! - BEM VINDO DE VOLTA! 
Saudi Arabia Dakar 2020 | Ειδική διαδρομή 12 - ΣΕΧ (Μοτοσυκλέτα)
Ενεργά σημεία ελέγχου διαδρομής
Θέση
Όνομα
Κατασκευαστής
DSS
WP1 / CP1
WP2
ASS
Χρόνος
Θέση
Χρόνος
Διαφορά
Θέση
1(1)
074 - Jaume Betriu (ESP)
KTM
41:58:51(1)42ω33λ34δ(1)43ω05λ44δ(1)43ω34λ34δ43ω34λ34δ(1)43:34:34+00:00:00(1)
2(2)
028 - Jamie Mccanney (GBR)
YAMAHA
42:09:30(2)+00:12:26(2)+00:11:16(2)+00:10:26+00:10:26(2)43:45:00+00:10:26(2)
3(3)
132 - Martin Michek (CZE)
KTM
42:58:42(3)+00:59:37(3)+00:59:01(3)+00:58:43+00:58:43(3)44:33:17+00:58:43(3)
4(4)
095 - Sebastien Lagut (FRA)
KTM
43:43:09(4)+01:45:47(4)+01:49:20(4)+01:49:47+01:49:47(4)45:24:21+01:49:47(4)
5(5)
130 - Myunggul Ryu (KOR)
HUSQVARNA
50:50:30(5)+08:55:39(5)+09:01:04(5)+09:05:52+09:05:52(5)52:40:26+09:05:52(5)
6(6)
134 - Zaker Yakp (CHN)
KTM
52:22:30(6)+10:28:20(6)+10:34:27(6)+10:39:54+10:39:54(6)54:14:28+10:39:54(6)
7(7)
107 - Lionel Costes (FRA)
KTM
53:59:55(7)+12:10:20(7)+12:19:25(7)+12:29:57+12:29:57(7)56:04:31+12:29:57(7)
8(8)
152 - Phillip Wilson (NZL)
KTM
54:11:29(8)+12:19:51(8)+12:27:34(8)+12:34:34+12:34:34(8)56:09:08+12:34:34(8)
9(9)
117 - Kirsten Landman (ZAF)
KTM
54:20:58(9)+12:32:53(9)+12:42:29(9)+12:53:42+12:53:42(9)56:28:16+12:53:42(9)
10(10)
104 - Kyle Mc Coy (USA)
KTM
55:25:43(10)+13:38:10(10)+13:47:34(10)+13:56:20+13:56:20(10)57:30:54+13:56:20(10)