ennldeesptgrruczsk
08:21:15 GMT+3WELCOME BACK! - ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ! - BEM VINDO DE VOLTA! 
Saudi Arabia Dakar 2020 | Ειδική διαδρομή 12 - ΣΕΧ (Αυτοκίνητο)
Ενεργά σημεία ελέγχου διαδρομής
Θέση
Όνομα
Κατασκευαστής
DSS
WP1 / CP1
WP2
ASS
Χρόνος
Θέση
Χρόνος
Διαφορά
Θέση
1(1)
305 - CARLOS SAINZ (ESP)
MINI
41:37:51(1)42ω06λ34δ(1)42ω32λ40δ(1)42ω59λ17δ42ω59λ17δ(1)42:59:17+00:00:00(1)
2(2)
300 - NASSER AL-ATTIYAH (QAT)
TOYOTA
41:48:08(2)+00:09:18(2)+00:08:00(2)+00:06:21+00:06:21(2)43:05:38+00:06:21(2)
3(3)
302 - STÉPHANE PETERHANSEL (FRA)
MINI
41:48:14(3)+00:12:45(3)+00:11:35(3)+00:09:58+00:09:58(3)43:09:15+00:09:58(3)
4(4)
309 - YAZEED AL RAJHI (SAU)
TOYOTA
42:25:48(4)+00:49:30(4)+00:49:25(4)+00:49:10+00:49:10(4)43:48:27+00:49:10(4)
5(5)
304 - GINIEL DE VILLIERS (ZAF)
TOYOTA
42:44:25(5)+01:07:09(5)+01:07:00(5)+01:07:09+01:07:09(5)44:06:26+01:07:09(5)
6(6)
311 - ORLANDO TERRANOVA (ARG)
MINI
42:50:46(6)+01:12:21(6)+01:11:30(6)+01:12:15+01:12:15(6)44:11:32+01:12:15(6)
7(7)
307 - BERNHARD TEN BRINKE (NLD)
TOYOTA
42:55:41(7)+01:18:25(7)+01:18:50(7)+01:18:34+01:18:34(7)44:17:51+01:18:34(7)
8(8)
315 - MATHIEU SERRADORI (FRA)
CENTURY
43:35:23(8)+01:57:57(8)+01:58:11(8)+01:59:21+01:59:21(8)44:58:38+01:59:21(8)
9(9)
324 - YASIR SEAIDAN (SAU)
MINI
45:22:32(9)+03:43:51(9)+03:43:20(9)+03:42:17+03:42:17(9)46:41:34+03:42:17(9)
10(10)
322 - WEI HAN (CHN)
2WD
45:22:58(10)+03:48:28(10)+03:49:32(10)+03:51:07+03:51:07(10)46:50:24+03:51:07(10)
25(26)
314 - ERIK VAN LOON (NLD)
TOYOTA
53:06:57(26)+11:31:40(26)+11:32:03(26)+11:32:45+11:32:45(25)54:32:02+11:32:45(25)
27(28)
347 - TIM CORONEL (NLD)
JEFFERIES DAKAR RALLY
53:11:03(28)+11:38:47(29)+11:42:40(28)+11:46:35+11:46:35(27)54:45:52+11:46:35(27)
31(33)
359 - MAIK WILLEMS (NLD)
TOYOTA
54:03:13(33)+12:35:11(33)+12:43:50(32)+12:51:42+12:51:42(31)55:50:59+12:51:42(31)
46(47)
369 - TEUN STAM (NLD)
TOYOTA
72:57:54(47)+31:30:33(47)+31:40:05(47)+31:49:40+31:49:40(46)74:48:57+31:49:40(46)