ennldeesptgrruczsk
15:36:58 GMT+0WELCOME BACK! - ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ! - BEM VINDO DE VOLTA! 
Saudi Arabia Dakar 2022 | Ειδική διαδρομή 1B - Αποτελέσματα (Prototype)
Αποτελέσματα ειδικής διαδρομής
Θέση
Όνομα
Κατασκευαστής
Χρόνος
Χρόνος
Διαφορά
Ποινή
1
303 - SETH QUINTERO (USA)
OT3 | OT3 - 02
4ω21λ35δ4ω21λ35δ+00:00:00--:--:--
2
305 - FRANCISCO LOPEZ CONTARDO (CHL)
CAN - AM | XRS
+00:01:584ω23λ33δ+00:01:58--:--:--
3
306 - SEBASTIAN ERIKSSON (SWE)
CAN-AM | MAVERICK X3
+00:06:524ω28λ27δ+00:06:52--:--:--
4
312 - PAVEL LEBEDEV (RAF)
CAN - AM | MAVERICK
+00:13:414ω35λ16δ+00:13:41--:--:--
5
302 - PHILIPPE PINCHEDEZ (FRA)
CAN - AM | T3RR
+00:35:084ω56λ43δ+00:35:08--:--:--
6
301 - CRISTINA GUTIERREZ HERRERO (ESP)
OT3 | OT3 - 01
+00:44:545ω06λ29δ+00:44:54+00:15:00
7
304 - ANDREAS MIKKELSEN (NOR) ×
OT3 | OT3 - 03
+00:55:065ω16λ41δ+00:55:06--:--:--
8
309 - FERNANDO ALVAREZ (ESP) ×
CAN-AM | MAVERICK X3
+00:58:135ω19λ48δ+00:58:13+00:15:00
9
325 - JEAN - PASCAL BESSON (FRA) ×
MMP | CAN AM
+01:08:005ω29λ35δ+01:08:00+00:15:00
10
333 - MARCO CARRARA (ITA) ×
PH-SPORT | ZEPHYR
+01:09:035ω30λ38δ+01:09:03+00:16:00
36
339 - MICHIEL BECX (NLD)
ARCANE | T3
+05:26:229ω47λ57δ+05:26:22+00:15:00
37
350 - HANS WEIJS (NLD)
ARCANE | T3
+05:27:579ω49λ32δ+05:27:57+00:16:00
×) Dakar experience (competitor did not finish one of the previous stages)
Jan-02  Εκκίνηση SS1B   Μοτοσυκλέτα 7:30   QUAD 8:40   Αυτοκίνητο 9:45   PROTOTYPE 10:54   SXS 11:40   Φορτηγό 11:47   OPEN 12:59   Ώρα αγώνα   15:36:58   GMT+3